Čitav Balkan pamti je po ulozi naivne Milijane iz serije “Đekna”. Tada je bila mlada, neiskusna i tek na drugoj godini Akademije, a danas ima 53 godine.

Hrvatska glumica Arijana Čulina (53), glumačku karijeru je počela kada ju je poznati crnogorski reditelj Živko Nikolić pozvao da igra ulogu Milijane u legendarnoj seriji “Đekna još nije um rla, a ka’ će, ne znamo”. Ona je tada, krajem osamdesetih bila na Akademiji u Beogradu, a ova uloga bila je toliko autentična da je se i 30 godina nakon emitovanja serije svi sa naših prostora sjećaju.

mili

ml

Arijana je, s ekipom filma “Ne gledaj mi u tanjir” gostovala na FEST-u 2017. godine, na kom je dobila nagradu za najbolju žensku ulogu.

– Ovo je za mene jedan vrlo emotivan trenutak i sad znam kako se osjećaju ovi na dodjeli Oskara. Samo da mi ga ne uzmu sada – našalila se ona po preuzimanju nagrade i dodala da je nagradu posvetila profesoru Predragu Bajčetiću, u čijoj klasi je i diplomirala glumu.

milijanakk

milijana2

hqdefault

Ova atraktivna Splićanka uvijek ističe da ju je uloga Milijane obilježila za cijeli život, i da je po tome svi prepoznaju.

Iako je studije glume završila u Beogradu i za ovaj grad je veoma vezana, u Splitu je kao samohrana majka rodila dijete i tu ostala da živi i radi.

culiba

arijana-culina-neki-sade-cvijece-a-ja-slikam-pisem-i-glumim-ca-large

arijana2

DETALJ U WC-U ĆE VAS FRAPIRATI: Lidija Vukićević pokazala LUKSUZAN DOM, a kad su ovo vidjeli ZANIJEMILI SU (FOTO)

Glumica Lidija Vukićević nedavno se vratila iz Dubaija, a sada je novinarima pokazala svoj dom na Bežanijskoj kosi.

Njen dom je i dalje praznično okićen, a detalji u njemu će vas sigurno oduševiti.

5

– Već godinama unazad sama kitim jelku i provedem nekoliko dana ispred nje da bi svaki detalj ispao onako kako priželjkujem. Jelka će da stoji u mojoj kući do polovine februara. U dekorisanju stana niko ne učestvuje, sve sama sređujem. Prijatelji i porodica mi dolaze da se slikaju i objavljuju fotografije na Instagramu – kazala je Lidija za “Blic.rs”.

1

Pogledajte u nastavku kako izgleda njen dom:

1

2

3

45

6

7

8

9

1011

12

14

15

Izvor: novi.ba

LEAVE A REPLY