Rashed vodi profile na YouTubeu i Instagramu te na njima redovito objavljuje fotografije i videozapise. Ima i ogromnu kolekciju tenisica vrijednu milijun dolara

Rashed Saif Belhasa (16) je sin mogula iz Dubaija Saifa Ahmeda Belhasaa. Živi u domu koji ima i privatni zoološki vrt pun egzotičnih divljih životinja. U pogledu na zoološki vrt tinejdžer može uživati iz vlastitog dnevnog boravka. U tom zoološkom vrtu žive lavovi, tigrovi, žirafe, medvjedi, leopardi…

Dječakov otac počeo je skupljati životinje iz drugih zooloških vrtova koje su bile zanemarivane te je pokrenuo svoj. Životinje nazivaju često po slavnim osobama ili prema poznatim modnim kućama, piše Daily Mail.

Rashed vodi profile na YouTubeu i Instagramu te na njima redovito objavljuje fotografije i videozapise. Ima i ogromnu kolekciju tenisica vrijednu milijun dolara. U posjet ovoj bogatoj obitelji često dolaze slavni poput Ronalda, Rihanne, Paris Hilton i dr.

O Rashedu se pisalo i lani kada je postao vlasnik Ferrarija F12 Berlinette s 6,3-litrenim V12 motorom i snagom od 740 ‘konja’. Automobil je presvučen Louis Vuitton printom koji Rashed obožava.

Izvor: 24sata.hr

LEAVE A REPLY