Dijelom istog projekta su i bivša kraljica Hrvatske Tina Katanić i Jelena Katarina Kapa, koju hrvatska javnost pamti kao bivšu Miss turizma…

Kandidatkinja showa ‘Gospodin Savršeni’ Hana Rodić (21) radila je kao voditeljica internacionalne lutrije. Hana se izvlačenjem sretnih kuglica pohvalila na društvenim mrežama.

– Još stojim na nogama, valjda se neću srušit do dva ujutro – napisala je Hana uz fotografiju kojom se prisjetila dana kad je bila ‘zvijezda lutrije’.

Dijelom istog projekta su i bivša kraljica Hrvatske Tina Katanić (34) i Jelena Katarina Kapa (25), koju hrvatska javnost pamti kao bivšu Miss turizma.

Trogiranka Jelena tim projektom krenula je stopama svog dugogodišnjeg dečka Joška Lokasa (46), voditelja kviza ‘Šifra’, a fotografijama s posla često se hvali na društvenim mrežama.

U svibnju se i bivša stanarka ovogodišnje Big Brother kuće Ana Kovačec (24) na profilu svoje društvene mreže pohvalila da je dobila novi posao.

Sa službenog profila lutrije su postavili nekoliko snimki koji prikazuju sve hostese koje su bile dijelom projekta. Hana, Tina, Ana i Jelena izvlače sretne kuglice uživo, a s internet igračima komuniciraju isključivo na engleskom jeziku.

View this post on Instagram

#lottoinstantwin #lotterylive #betting #luckysix

A post shared by Pin Projekt (@official.lottery.live) on

Izvor: 24sata.hr

LEAVE A REPLY