Kada je Jeleni Karleuši maloletni dečak poslao poruku u kojoj navodi da bi joj “lizao gu*u”, pevačica se obratila javnosti, ali i roditeljima.

Međutim, umesto na podršku javnosti i zahvalnost roditelja kojima je ukazala na propust koji prave sa svojim detetom u vaspitanju, Jelena se susrela sa osudom i rečima da je “sama to izazvala”.

Ovo je Karleušu izbezumilo pa se ponovo obratila javnosti:

– Komentari zbog slučaja gde molim roditelje da povedu računa šta njihova deca rade po društvenim mrežama, šta mi pišu itd. su uglavnom- Šta si očekivala kad provociraš oblačenjem?! Ja provociram decu od 10-11 godina? Šta dalje da očekujem od ovog društva kad odrasli opravdavaju nenormalno i nevaspitano ponašanje dece. Mi smo društvo koje silovanoj ženi kaže da je sama kriva što je napadnuta jer je nosila kratku suknju. Znači deco, ubijajte, gledli ste to u filmovima, igricama, to vas je isprovociralo i to je sasvim ok. Evo pitajte mamu i tatu. I slobodno u liftu napadnite se*si komšinicu, sama je to tražila iako imate 10 godina – napisala je Jelena vidno iznervirana.

Izvor: espreso.rs

LEAVE A REPLY