Jedan komentar njenog supruga bio je dovoljan da se Džejn Birn iz Linkolnšira u Engleskoj upusti u nevjerovatan i veoma rizičan poduhvat promjene svog izgleda. Sve je počelo 2003. i dosad je doživjela niz bolnih iskustava.

“Imaš grudi kao muškarac”,  rekao je prije 13 godina Dejv svojoj ženi Džejn (48). Znala je da je njen suprug ljubitelj velikih grudi, ali ju je njegova izjava ipak šokirala.

iiuz

Iako je kao djevojka zbog malih grudi bila nesigurna, nikada nije pomišljala na operacije jer se bojala.

Riječi njenog muža bile su jače od straha. Zbog njih je imala pet operacija grudi, od kojih su četiri bile ugradnje silikona. Operacije je finansirao njen suprug. Prodao je svoj automobil kako bi obezbjedio novac za hiruške zahvate koji su koštali oko 23 hiljade eura. Njegova žena je morala da ima odgovarajuće poprsje.

iizuu

Jedna operacija je dovodila do one naredne. Svaki naredni hiruški zahvat je popravljao rezultate onog prethodnog pa je jedna katastrofa izazivala drugu katastrofu.

iiiu

Džejn se izborila sa nevjerovatno bolnim operacijama, a prije pet godina greška koju je hirurg napravio pogrešnim odabirom implanta, izazvala je veliki medijski skandal.

Pogrešni silikoni su ubrzo zamijenjeni novim, ali ništa manje pogrešnim. Stvarale su ogromnu bol i osjećaj težine, pa su i oni zamijenjeni.

Vremenom su se njene grudi veoma opustili, pa je ona prije šest mjeseci otišla na operaciju podizanja grudi. Tokom tog zahvata je utvrđeno da su silikoni pukli.

Bol sa kojom je morala da se izbori bila je viša od bola, bila je prava agonija. Nekada su bolovi trajali 24 sata dnevno. Dešavalo se da zbog grudi  nije mogla da pomjera ruke.

Neki hirurzi nisu imala razumjevanja za njene želje. Ali kada su se stvari otele kontroli, razumjeli su njenu agoniju. Htjeli su da joj pomognu.

ii

Njene grudi danas poslije niza zahvata ovako izgledaju. Ožiljci su njihove posljedice. Džejn se danas kaje zbog plastičnih operacija i nerijetko izbjegava pogled u ogledalo.

“Operacije grudi su mi uništile život, voljela bih da se one nisu nikada nisu desile”,rekla je.

Istakla je da je sve uradila zbog supruga, ali da ga ne krivi. Napomenula je da bez njegove podrške ne bi izdražala, kao i da se njegov stav danas promijenio, više nije ljubitelj velikih grudi.

i
Prihvata Džejn onakvu kakva ona jeste. A ona poručuje svim ženama da nikako ne ponove njenu grešku.

Izvor: novi.ba

LEAVE A REPLY