Danas prelijepa Irina Šajk slavi 33. rođendan, a ona danas ima sve što jedna žena može da poželi – zavidnu karijeru, slavu, bogatstvo, čoveka svog života i dete sa njim… No, njeni počeci nisu bili tako idilični.

Ruskinja je odrasla u bijedi, pošto je sa samo 14 godina izgubila oca… Njena majka je radila tri posla kako bi prehranila Irinu i njenu sestru, a i djevojčice su bile prinuđene da pronađu neki način da zarade novac.

irina2

irina234-13-1

irina

No, danas ističe da je zahvalna na teškim vremenima, jer su joj ona pomogla da bude jači i bolji čovjek. Sreća joj se osmijehnula kada jiu je , ali ni tada nije bio kraj nevoljama i borbi.

“Imala sam 20 godina, a to je kasni početak u svetu modelinga. U početku mi je i jezik bio problem, a i drugi modeli su me ismijavali – govorile su mi da ne izgledam kao model. Nisam bila super mršava, imala sam veće grudi, tamniju kožu… Svaki put na kastinzima bila sam odbijena, jer nisam mogla da stanem u premalu odjeću. Ovo je teška industrija, u kojoj ima puno takmičenja”, prisjetila se Irina svojih početaka u nekoliko intervjua.

irina1

irina

Poznata manekenka priznala je i da je u jednom trenutku živjela u Parizu od samo 40 eura sedmično, te da se hranila samo rižom, jer za drugo nije imala novca.

Sada, kada se vratim u Pariz, imam svog vozača i odsjedam u veoma luksuznom hotelu”, zaključila je jednom prilikom.

irina

Danas je jedan od najtraženijih modela na svijetu, ali i najlepših žena u ovim vodama – mnogi tvrde da posjeduje specifičnu, nestvarnu ljepotu kakva se rijetko viđa, a ima i onih zlobnih komentara koji je optužuju za plastične operacije.

No, ona se nikada nije oglašavala kada su ovakve optužbe u pitanju, ali retke fotografije iz njenih tinejdžerskih godina dokazuju da su pomenuti komentari ipak samo plod zavisti i da je Irina bila i ostala potpuno prirodna.

Izvor: novi.ba

LEAVE A REPLY