Djevojke koje su zaposlene na kruzerima često budu meta gostiju. Neke čak nađu i svoju srodnu dušu, a neke dobru priliku za bogatu udaju. Jedna od njih je i Elena koja je na kruzer otišla odmah poslije srednje škole, tačnije sa 19 godina.

Elena je na kruzeru upoznala dosta starijeg muškarca, u kom je vidjela dobru priliku i poletjela da se uda za njega. Međutim, tek kada su se vjenčali, shvatila je da je istina malo drugačija.

Prenosimo vam njenu ispovijest:

“Odmah nakon srednje škole prijavila sam se za kruzer i tada nisam znala da ću postati obična f ufica, ali nažalost izgleda da jesam. Radila sam u jednom baru, naravno zbog mog izgleda, ali nakon smjene sam često završavala u sobama bogatih biznismena, najčešće matoraca preko 50 godina. Pare koje su nudili teško koja žena bi odbila.

Jedan takav, tačnije malo stariji, ima 64 godine, ma pravi š vaba, sa žutom kosom i staračkim pegama na sebi, bio je skoro pa redovna mušterija. Dane je provodio u baru, sjedeći i gledajući u mene. Na raju mi je ponudio da se udam za njega, što mi je na prvu pomisao bilo grozno, ali nakon što sam malo razmislila i shvatila šta sve dobijam ukoliko prihvatim, prihvatila sam.

Udala sam se za njega i evo već skoro godinu dana živim u Berlinu. Za to niko od mojih ne zna i svi i dalje misle da sam na kruzeru.
Sve je bilo u redu dok nisam shvatila da matori nije toliko bogat koliko sam mislila, ima iznad prosjeka, ali krstarenje su mu uplatila djeca kojih ima petoro. Tako da i stan u kom živimo teško da će ostati meni. Jedino penzija koja mu je 3350 eura možda ostane meni, opet moram se dobro raspitati da li i kod njih penzije ostaju suprugi, odnosno koliko, jer ako bude ispod 2.000 eura, mislim da mi se uopšte ne isplati spavati pored ovog matorog smrada.

Možda jesam f ufica ali to mi je jedini način da nešto uradim od života, a ko misli da je lako i jednostavno i da mi je drago da spavam sa čovjekom koji je stariji preko 40 godina, mogu samo da kažem – NEKA PROBA.”

(Kurir.rs)

LEAVE A REPLY