“Moje dosadne kolege radovale su se novogodišnjoj zabavi jer im je to jedina prilika da odu na zabavu. Ja sam se tome radovala jer će tamo biti moj šef, a imala sam neke planove vezano za njega.

kiss-couple-love

Dugo sam maštala da spavam sa svojim šefom i znala sam da ako nešto može da urodi plodom to će biti moja provokativna haljina koju sam spremila za tu priliku. Osjećala sam da i on to želi. Njegovi mejlovi su vrlo dvosmisleni, a vidim i kako me posmatra dok prolazim pored njega.

man-about-to-passionately-kiss-sexy-woman

Da, vrlo je glupa ideja zavoditi šefa, ali ovo nije posao na kome planiram da se zadržavam, a on mi se sviđa. Zato sam riješila da je novogodišnja zabava veče kada će se naš odnos razriješiti. Veče prije žurke poslala sam mu mejl i pitala ga da li postoji neki dres kod za žurku. Uzvratio mi je nekim dosadnim mejlom punim gluposti, a onda sam prešla u akciju. “Htela sam da pitam koliko treba da bude kratka moja haljina?” poslala sam mu i čekala.

young-woman-kissing-her-boyfriend-s-forehead-1153-983-1

Ništa mi nije stiglo cijeli dan. Počela sam da preispitujem svoje planove i da polako odustajem od žurke. A onda mi je na telefon stigla poruka. “Do koljena. Budi profesionalna. Ali ispod obuci čipkaste tange” – glasio je odgovor. Nisam imala njegov broj telefona, ali znala sam da je on.

Uzbuđena, opisala sam mu haljinu koju ću nositi.

53d43a6665adb-01-kelly-brook-kiss-cannes-2012-4gbhgl-lgn

– A hoćeš li moći da budeš tiha dok budemo u kancelariji? – pitao me je. Poslala sam samo “vidjećeš.”

Sutradan sam cijeli dan na poslu bila na iglama i čekala veče. Onda je došlo i vrijeme za zabavu. Dekoracija je bila depresivna, a kolege već pripite. Došetala sam do šefa, donijela mu bocu pića i pred svima ga poljubila u obraz i čestitala praznike. Onda sam se polako odšetala od njega, dovoljno polako da može da me osmotri otpozadi. Znala sam da će krenuti za mnom pa sam krenula u njegovu kancelariju. I tek što sam ušla, stvorio se i on.

cute-couple-hug-wallpapers

Sjela sam na sto, a on mi je prišao i desilo se ono o čemu sam maštala.

Otišao je iz kancelarije, a onda sam dobila poruku:

mobile-lifestyle-61-thumb800

“Djeluje mi da si vrlo vješta sa ustima. Moraćemo to dodatno da istražimo“.

Izvor: novi.ba

LEAVE A REPLY