Početak posljednjeg Mladog Mjeseca je sutra i time završava jedna etapa u staroj 2018. godini i stvara se podloga za pripremu za novu 2019. godinu.

No, neke pripadnike Zodijaka očekuju brojna iznenađenja.

Za neke je vrijeme da započnu nešto novo, okončaju staro i da nastave dalje. Pojedini znaci će biti pod većim utjecajem od ostalih i imat će više energije da utječu na promjene.

Strijelac

Bit ćete inspirisani da se posvetite sebi. Posvetite vrijeme svom izgledu i njezi kako biste podigli vaše samopouzdanje. Počastite sebe nekim tretmanom kod kozmetičara jer ste zaslužili da se opustite. Pažnju usmjerite na vaš izgled i ako možete priuštite sebi masažu.

masaza

Blizanci

Spremite se za neke nove stvari. Možete da očekujete nešto novo u ljubavi i vezama, ali i nove šanse vezane za posao. Odazovite se svim pozivima kojima možete za novogodišnje pertijanje jer ćete tako imati mnogo mogućnosti da upoznate nove i uticajne ljude. Što se više otvorite okolini to su vam veće šanse da pronađete ono što tražite.

love

Djevica

Vama su sada u centru pažnje porodica i dom. Moguće je da vam predstoji neka selidba, renoviranje doma ili rad na unapređenju porodičnih veza i  odnosa.

family-park-84466353

Ribe

Dobra vijest je da će se vaš naporan rad isplatiti. Ljudi na vašem poslu obraćaju pažnju na vas i spremni su da vam pokažu koliko cijene vaš trud. Imate mogućnost za napredovanje u karijeri pa uživajte u ovoj sezoni. Sada ćete mnoći da se hvalite pred porodicom na okupljanjima za praznike.

work-happy-main

Izvor: novi.ba

LEAVE A REPLY