Vjerenici Alen K. (24) iz Prijepolja i Medina B. (22) iz Brodareva stradali su u nedelju popodne u saobraćajnoj nesreći, nakon što je na njih naletio policijski automobil.

Vjerili su se u decembru prošle godine, a za avgust je bila planirana velika svadba u Prijepolju.

Kobnog dana, u nedelju popodne išli su da gledaju stan u koji su planirali da se presele, udes se dogodio pri povratku, rođaci ne znaju mnogo detalja. Navodno, Alen je preticao neko auto prije udesa. U autu su bili samo njih dvoje, u policijskom autu koja su naletjela na njih trojica njemačkih policajaca.

Medinin otac Ibrahim naišao je istim putem neposredno poslije udesa, jedno vrijeme stajao je u koloni, nije znao šta se dešava, a ona se vratio sporednim putevima.

Medina je otišla u Njemačku sa dvije godine, otac joj radi kao građevinac, Alen otišao prije četiri pet godina i on je građevinac. Medina ima sestru i brata, Alen dvije sestre i brata.

Ona je trebalo ove godine da završi fakultet za menadžment i bankarstvo u Njemačkoj. Posljednji put Medina i Alen dolazili su u Srbiju za Novu godinu, pričali o svadbi i pripremama.
Bit će sahranjeni u Srbiji.

Izvor: novi.ba

LEAVE A REPLY