Došao je taj trenutak.

Miljana Kulić, prva trudnica najgledanijeg rijalitija ure regionu, “Zadruge”, večeras je dobila velike bolove i hitno je odvežena u bolnicu kako bi se porodila, a ovu informaciju nam je dala njena mama Marija, koja je bila sva usplahirena zbog unučeta koje će dobiti.

Dok je boravila u “Zadruzi” razvoj njene trudnoće je pomno praćen, a o Kulićevoj je uvek vođena najveća briga, što je pokazao i ultrazvuk, na kom se videlo da se beba razvija baš onako kako treba.

Trudnica je ekskluzivno za portal Pink.rs otkrila da će se poroditi carskim rezom i pod totalnom anestezijom, jer smatra da će tako lakše da prebrodi bolove.

Porođaj je prošao u najboljem redu i Kulićeva je konačno ostvarila svoj san. Radosnu vest da je postala majka podelila je sa nama, a posle porođaja prvo što je ugledala je njen prevenac Željko, kojeg je toliko priželjkivala.

Postala sam baka! Sve je prošlo u najboljem redu, i Miljana i beba su dobro. Željko je težak 2 kilograma i 450 grama – rekla nam je ona ushićeno.

Krevetac za novorođenče je već spreman, a ono što je sigurno jeste da će Kulićeva uživati u majčinstvu, jer je to, kako kažu, “najveći Božiji dar”.

 Izvor: pink.rs

LEAVE A REPLY