Spavati i mršati, to bi bilo idealno zar ne?

Da li ćete vjerovati da je ovo itekako moguće.

Pročitajte tekst do kraja i objasnit ćemo vam o čemu se radi.

Nema više te masne naslage koja će vam se zalijepiti za bokove kada krenete piti ovaj moćni napitak.

napitak-nsl

napitak

Svaka žena mašta o savršeno izvajanom tijelu bez onih kilogram-dva viška, kojih nikako da se riješi. Jedini pravi recept je zdrava ishrana uz fizičku aktivnost, mada je tu i jedan moćan prirodan napitak koji će pomoći baš kad je najkritičnije.

stomak

POTREBNI SU VAM OVI SASTOJCI:

2 kašike sjeckanog peršuna, 1 šolja vode,malo cimeta,malo jabukovog sirćeta, 1 kašičica meda, 1 kašičica đumbira, sok od 1 limuna

stomak2

PRIPREMA:

Stavite vodu da proključa, dodajte peršun i ostavite da se ohladi. Procijedite, pa ubacite i ostale sastojke. Pijte ovaj napitak svako večer sat vremena pred spavanje dvije sedmice. Ako želite da nastavite, napravite pauzu od bar tri dana, pa ponovite.

 

napitak

AKO SE PREPOZNATE, VI STE SRETNA OSOBA: 3 znaka da ste posebni!

Svi su posebni i nevjerovatni na neki svoj način, ali malo ko je toga i svjestan.

Nerijetko smo skloni samokritici i ne vidimo naše vrijednosti, piše “Dnevno.rs”.

osmijeh-2

Vi ste jedinstveni!

Nisi samo ti jedinstven – svako je na Zemlji jedinstven. Svaka osoba je različita i baš zato ima nešto jedinstveno da ponudi svetu.

Možda nisi najjlepša osoba na planeti, ili najljubaznija, ali ste ipak veoma važan takav kakav jesi i imaš jedinstvene poklone koje može da pružiš svijetu i ljudima.

happy-at-work-680x340

 Prošli ste kroz teška vremena

Sigurno ste prošli kroz puno teških perioda, ali vi ste ih prevazišli. Bez obzira kakve ste loše okolnosti imali u prošlosti, dokazali ste da ste dovoljno jaki da ne odustajete od borbe za ono što volite i da ste dovoljno hrabri da se suočite sa bilo kakvim problemima.

happy

Neprestano napredujete

Činjenica da sata čitate ovaj tekst je dovoljan dokaz da stalno težite ka tome da naučite nešto novo kako biste razumeli sebe i svijet oko sebe.

Želiš da istražuješ, otkrivaš i razumeš stvari, tako da možeš da budeš najbolja verzija sebe. I to je najbolja stvar koju možeš da uradiš, jer u suprotnom u čemu je poenta života, ako ne da postanete mudriji i sretniji.

happy-girl-among-wild-flowers-stock-photo-02

 

Izvor: novi.ba

LEAVE A REPLY