Ljubinka Buba Dobrosavljev dobro je poznato lice Grand parade, izdala je knjigu, a oprobala se i u politici.

hqdefault

ljubinka-buba-dobrosavljev

Skoro sedam godina prošlo je kako se posljednji put pojavila u javnosti i priznala kako je izgubila bebu nakon što ju je bivši dečko pretukao.

2h5k9lmahr0cdovl29jzg4uzxuvaw1hz2vzl3b1bhnjbxmvtwpjn01eqv8vywu3ztk2odmyy2i3zdm2ogjhmte0otc5nzblyjnizwquanblz5gtas0djgcbaae

– Tu.kao me je. Bila sam u četvrtom mjesecu trudnoće. Ja sam preživjela, ali beba nije – ispričala je svojevremeno Buba Dobrosavljev za Puls.

– Bio je šarmantan. Došlo je do trudnoće. Htjela sam da vjerujem da će sve biti u redu, iako smo se malo poznavali. Ali sam još na moru shvatila da je nervozna i labilna osoba. Nesigurna. Ništa u životu nije uspio da dovrši do kraja. A stalno je ponavljao da je savršeno psihički zdrav. U sedmoj nedjelji trudnoće postao je agr.esivniji. Nije bio sposoban da se nosi sa činjenicom da će postati otac. Odlučila sam da odem sa mora, jer je, na primjer, insistirao da se vozim motorom, što mi je bilo zabranjeno zbog trudnoće. Htjela sam kući, ali se on nije složio. Moja majka se umiješala i uspejla je da ga nagovori da me pusti. Došla sam da razmislim šta ću dalje – objasnila je Buba tada za “Blic”.

1

A onda je sve krenulo po zlu:

– Počinjemo da živimo zajedno i tu nastaju problemi. Saopštila sam mu da ne mogu da živim u prostoru gdje smo živjeli, jer tu nije bilo ni bijele tehnike, niti mogućnosti da se hranim kao trudnica. Njegovo stanje se pogoršavalo, a ja sam bila izolovana, bez interneta i telefona. Osjećala sam se loše i riješila sam da ga ostavim, rekavši da idem kod majke dok ne nađemo rješenje. Tada me je napao. Gurnuo me je, pala sam na stomak, imala podlive. Udarao me je po glavi. Okrenuo me je. Strašno mi je da pričam o tome… Počeo je da me davi. Ostajala sam bez vazduha. Posljednje čega se sjećam su riječi: „Ubiću te, odrobijaću te u CZ-u!“ On se osvestio u jednom trenutku i pobjegao iz stana. Bila sam užasno uplašena za sopstveni život, zvala sam sestru da dođe po mene. I sada sam uplašena, ali više ne želim da ćutim – uz suze je rekla Ljubinka Dobrosavljev.

2

izvor: novi.ba

LEAVE A REPLY