Lepota nekada ume da bude i blagoslov, ali i prokletstvo. Ovo je na svojoj koži osetila nekadašnja prelepa Mis Jugoslavije – Suzana Žunić.

Suzana je 1988. godine proglašena za tada najlepšu ženu u Jugoslaviji. S ovom laskavom titulom bila su joj otvorena sva vrata. Međutim, njen život se nije odvijao baš onako kako je želela. U kog poznatog muškarca je bila ludo zaljubljena, a on ju je javno prevario.

Osvojivši ovu prestižnu lentu, ona je dospela u središte interesovanja javnosti, a time je svakako postala i tiha patnja mnogim muškarcima. Onaj koji je želeo po svaku cenu da je osvoji je perspektivni hrvatski fudbaler Igor Štimac koji je, samo godinu dana pre nego što je Suzana proglašena za Mis Jugoslavije, doneo zlato na Svetskom prvenstvu u Čileu.

Igor Štimac
Kako su oboje bili pozivani na najznačajnije prijeme u zemlji, kao ponos nacije, nije prošlo mnogo vremena pre nego što su se sreli i otpočeli romansu o kojoj se nadugo i naširoko pisalo u medijima.

Brak koji je usledio ubrzo zatim i trajao narednih 19 godina mnogima je delovao kao ideal sreće. Imali su sve: uspeh, lepotu, popularnost, poštovanje u društvu. Međutim, Žunićeva je iza te maske srećne žene krila duboko nezadovoljstvo prouzrokovano konstantnim prevarama, budući da je njen suprug iznova polazio u nove osvajačke pohode. Misice, glumice, pevačice… O njegovim brojnim aferama se nikada nije glasno govorilo, ali su bile javna tajna, a time i sama Suzana predmet podsmeha. Pogotovou se znalo za njegovu romansu sa pevačicom Alkom Vuicom.

Sve ono što je tada isplivalo u javnost, bila je poslednja kap koja je prelila čašu, tako da je Suzana Žunić nakon dve decenije nepoštovanja od strane supruga i podsmeha od strane društva, odlučila da ga napusti.

Kako piše sajt “Luftika”, Suzani Žunić trebalo je mnogo vremena da se oporavi od ovih udaraca, ali uspela je da se izbori s depresijom.

Posle razvoda od Štimca, Suzana se 2015. godine udala za trenera šibenskog košarkaškog kluba Damira Milačića, posle šest godina zabavljavanja. Suzana iz braka sa Štimcem ima sina Luku i ćerke Miju i Deu.

FOTO: PRINTSCREEN JUTJUB

Izvor: Kurir.rs

 

LEAVE A REPLY